Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής ή prepaid κάρτας μέσω vivapayments
  • Με τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους λογαριασμούς μας
  • Με αντικαταβολή μέσω γενικής ταχυδρομικής (παράδοση στον χώρο σας 1 εργάσιμη μέρα μετά την παραγγελία σας). 

Kατά τη διαδικασία αγοράς μέσω Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας μεταφέρεστε στο περιβάλλον της vivapayments ή της τραπέζης όπου και εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας αντίστοιχα. Με την ολοκλήρωση της πληρωμής μην ξεχάσετε να επιστρέψετε στο περιβάλλον του www.cbooking.gr (η επιστροφή γίνεται αυτόματα).

 

Για να αγοράσετε κάνοντας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 

A. Καταθέστε το ποσό που αναλογεί στις αγορές σας σε κάποιον από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς (μέσω Web Banking ή στο ταμείο της τράπεζας):

ALPHA BANK:
Αρ. Λογ: 885002002006277
IBAN: GR92 0140 8850 8850 0200 2006 277
Ον. Δικαιούχου: ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΓΚΕΪΜΙΝΓΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αρ. Λογ: 225/470748-68
IBAN: GR4601102250000022547074868
Ον. Δικαιούχου: ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΓΚΕΪΜΙΝΓΚ Α.Ε

Β. Στο καταθετήριο ως αιτιολογία σημειώστε τ' ονοματεπώνυμο που θέλετε να εμφανίζεται στο εκπτωτικό σας κουπόνι ή το email εγγραφής σας στο www.cbooking.gr

Γ. Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης αποστείλετε το σχετικό αποδεικτικό στο sales@cbooking.gr ή με fax sto 2610991837, όπου θα αναγράφετε τον τίτλο της προσφοράς που αγοράσατε και το e-mail με το οποίο έχετε κάνει ΕΓΓΡΑΦΗ στο cbooking.gr.

Δ. Όταν επιβεβαιώσουμε την κατάθεσή σας (συνήθως μετά από 8 εργάσιμες ώρες) θα προσθέσουμε το κουπόνι (ή τα κουπόνια) στο λογαριασμό σας και θα σας στείλουμε e-mail που θα ενημερώνει για την ολοκλήρωση της αγοράς σας.

Μετά την κατάθεση σας και εντός 8 εργάσιμων ωρών (10.00 - 16:00), για εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή), το κουπόνι σας θα έχει ενεργοποιηθεί!!!

Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο cbooking.gr κάνοντας login και να το εκτυπώσετε.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Οι αγορές που πραγματοποιούνται μέσω του cbooking.gr γίνονται εντός Ελλάδος με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας, υπό την προϋπόθεση νόμιμης χρήσης αυτής. Oι κάρτες οι οποίες είναι αποδεκτές είναι οι Visa, Mastercard, Electron, Maestro, American Express όλων των τραπεζών.

Η Εταιρεία εγγυάται την ορθότητα και ασφάλεια των συναλλαγών σας και προστατεύει το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων με την μη αποθήκευση ή μεταφορά προσωπικών σας στοιχείων σε servers της Εταιρείας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που θέλετε να αγοράσετε ένα deal οφείλετε να επανεισάγετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας και να δηλώσετε ρητά ότι είστε ο κάτοχος της κάρτας ή πραγματοποιείτε καθ' όλα νόμιμη χρήση αυτής.

Για την ολοκλήρωση της αγοράς σας με πιστωτική, μεταφέρεστε στο περιβάλλον της vivapayments ή της τράπεζας όπου και εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Εάν η συναλλαγή σας δεν ολοκληρωθεί λόγω στιγμιαίου προβλήματος του λογισμικού, βλάβη της κύριας μνήμης ή διακοπής πρόσβασης στην σελίδα τότε θα θεωρηθεί ότι δεν συμμετέχετε ενεργά στην προσφορά και θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσετε.

Τα παραπάνω αποτελούν ενδεικτικές μόνο περιπτώσεις μη ολοκλήρωσης τραπεζικής συναλλαγής και όχι εξαντλητική λίστα.

Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο cbooking.gr κάνοντας login και να το εκτυπώσετε.

 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Δεν έχετε πιστωτική κάρτα; Δεν θέλετε να πάτε στην τράπεζα; Δεν είστε κοντά στα γραφεία μας; Τώρα, υπάρχει δυνατότητα να αποκτήσετε το κουπόνι του cbooking που επιθυμείτε με παραλαβή στο χώρο σας!

Πληρώνετε απευθείας στον courier το ποσό του Deal και παραλαμβάνεται το κουπόνι με αντικαταβολή μέσω Γενικής Ταχυδρομικής (extra χρέωση ανά παράδοση 4.30€ και παραλαβή την επόμενη εργάσιμη)